TTC (1st baby)

Happy tengok mommies share pasal pregnancy/anak. Macam kita pulak yg pregnant. Tapi belum ada rezeki lagi. Semoga ada rezeki buat kita yang sama2 TTC dalam masa terdekat ni inshaaAllah aamiin aamiin. #pejuanggarisandua #berharapadakeajaiban #firstmom

17 Các câu trả lời

Saya ttc 6tahun disaat dah redha xde rezeki.. Allah bagi rezeki kali ni.. hadiah anniversary ke6..now 7weeks.. InsyaAllah kami doakan sis

2y trước

Alhamdulillah seronoknya. Jaga diri mommy. Semoga kandungan dan awak sihat dalam lindungan-Nya. InshaaAllah aamiin