minta doakan anak saya

hanya Allah saja yang tahu perasaan saya sekarang ni, saya minta mommies dalam ni doakan baby saya cepat sihat. anak saya kena tahan wad sebab kuning tinggi sangat. risau sangat hati ni. mohon doakan anak saya. hanya Allah saja yang mampu balas jasa baik mommies semua. aamin 🤲🏻

4 Các câu trả lời

semoga baby dlm keadaan baik2 saja. inn shaa allah baby xde pape. kerapkn bagi susu 2j sekali utk baby kerap berak dn kencing awak. jgn tunggu baby bangun baru offer. sbb baby yg kena demam kuning ni lebih suka tido

salam sis..berapa bacaan kuning anak

Semoga baby sihat. Aamiin

🌻🤲