Makan maggie ada affect pada baby tak?

hampir tiap minggu juga makan maggie, tp seminggu sekali , dn makan dgn nasi. makan utk mkn dgn nsik je. Sebab alahan dgn makanan masih ada lagi. Rasa-rasa ada affect dekat baby tak nanti?😣 #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Sye pon masa awal2 pregnant selalu mkn meggi sis 😂 sbb takde selera nk makan makanan lain. Alhamdulillah baby okay jee scan haritu.

dah tu je yg selera nk buat mcm mana kan. harap cepat2 hilang alahan ye.

maggie xbrape nak elok sis. mgkin sis boleh kurangkn portion maggi.