Boleh ga minum es

Hamil dah 34 mggu boleh ga sesekali minum es...

12 Các câu trả lời

mlhan sy gk doyan air es, paling kl mkn diluar ya es teh manis la, itu pun jrg2..sepanas2nya pling minuman dingin aja,

Kalo dokter obygnku es gpp bund yg bikin worry itu kandungan gulanya 😂

Tiap hari dari awal hamil selalu minum air putih dingin terus 🤭🤭

boleh Bun. tiap hari saya minum es ko. air putih es, es jus buah

tiap hari jg gpp bund tp air putih mineral ya jgn air berasa ,

boleh bun. bunda dilarang minum es sama orang terdekat?

Boleh bgt kok, asal tidak ada kandungan gulanya

tiap hari minum air es aku bunn

Tiap hari saya minum air es wkwkw

1y trước

huhu sama saya juga tiap hari minum es, tapi air biasa. eneg banget kalo minum air putih tapi ga dingin😖

saya tiap hari minum es 😵