Saya nak tanya macam ni hamil @ tidak? Patutnya hari ni haid, bulan lepas datang haid. Kena tunggu

Hamil atau tidak

Saya nak tanya macam ni hamil @ tidak?
Patutnya hari ni haid, bulan lepas datang haid. Kena tunggu
8 Các câu trả lời

rosak .. cuba lg https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

Mcm ni like result not valid. Its okay better buat UPT test lepas seminggu missed period, baru nampak.

Boleh try upt lain pulak awak..or tggu delay seminggu dlu baru test balik 🥰

terima kasih kawan2 saya akan try yg lain. haid pon dah lewat 5 hari

Mcm invalid ni sis.. try test balik guna upt strip dlu

valid ni wak..guna upt lain pula

x valid. nnti cuba test upt yg lain

invalid ni sis