Haid tapi mengandung?

ada pengalaman macam ni x ? haid tapi mengandung? saya turun darah tak banyak macam haid selalu tu, x heavy , dah 3 hari hari ini klu kencing saja keluar darah .. ada posibble hamil ke?

4 Các câu trả lời

anak first sy mcm ni,kemungkinan mngandung ada..sekiranya pregnant test positif sia..tp kalo berlanjutan refer klinik,kemungkinan gugur akan jd kalo jenis rahim xkuat

kalau period x Hamil sis. kena cek Dr la sis untuk doubles confirm.

2y trước

saya tahu, tu yg tnya klu ada macam ni, sis x faham soalan ke😊

cek ke doktor

Tak ada