Hamil 5 minggu keluar cecair berwarna coklat dan ada rasa kram di bawah perut, adakah ianya normal?

Hamil 5 minggu keluar cecair berwarna cokelat dan ada rasa kram di bawah perut, adakah ianya normal?

3 Các câu trả lời

Tak normal awk, better terus ke emergency utk check. Mcm sy ituhari pun ada rasa mcm senggugut, tapi tak period2 pun, rupa2nya dah pregnant..

2y trước

Insya Allah, aamiin 🤲

Ade bersama suami ke? Kalau ade better elakkan untuk 1st trimester.. atas nasihat dr. Sis kne jmpe dr bese die akan bg ubat kuat rahim

2y trước

Tiada Puan, terima kasih diatas info yg di beri

Tak normal. Pergi hosp terus

2y trước

Ok Puan, terima kasih