Berapa ketinggian korang sekarang?

Haluuu semua selamat berhujung minggu 😘 Berapa ya ketinggian korang sekarang? Bila kali terakhir korang ukur ketinggian eh? Happy ke dengan ketinggian sekarang tu 😆

Berapa ketinggian korang sekarang?
18 Các câu trả lời

150cm, alhamdulillah gembira je.. bersyukur walaupun kurang ketinggian tp Allah bg cukup sifat, sihat walafiat tnpa sakit kronik

alhamdulillah gembira.. self love.. asalkan bila jalan sebelah suami tu nampak sepadan

Alhamdulillah gembira. Ada ke orang tak gembira? Syukurlah dah dilahirkan cukup sifat.

163cm. Kira okay lah tk tinggi sgt tk rendah sgt. Sedang-sedang sedap mata memandang

153🤣✌🏻 sy happy je dgn apa sy ada❤️ alhamdulillah

162cm..alhamdulillah dgn ketinggian nie.

Alhamdulillah gembira

173cm. Alhamdulillah

sangat gembira