scan

Halo momies to be semua.. usia kandungan berapa minggu sesuai utk scan ye.. anak 1st ni x de pengalaman langsung lagi.. tq..

2 Các câu trả lời

Nnt masa nk buat buku..kk akan bg appointment tuk skan. Klu nk komfemkan.. boleh ja pegi skan dlu kt klinik then bwk gmbr tu tuk bukak buku. 4w sya skan nmpk kantung ja..nk bg nmpk beby dlm 8w+. Buka buku awal lebih baik, sbb nnt bleeding ka demam ka, hospital senang nk refer. Mcm sya buka buku msa 4w. Dpt tau prgnant trus buka buku.

4y trước

Tahniah yaa

Biasanya 8w ke atas