4 weeks 3 days

Halo ibu2.. Normal ke kalau rasa mcm sakit senggugut @ kram perut mcm nak datang bulan, tapi tak lama.. Dalam beberapa saat mcm tu. Pastu boleh kira pakai jari la kekerapan kram perut berlaku tu dalam sehari? Tiada pendarahan langsung... And then... Semalam pegi scan masih x npk apa2... #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

4 Các câu trả lời

Normal je awak kalau awal2 nie as long xde bleeding. Sy pun jd. Bykkan rehat okey . 4 week still xnmpk lagi.

2y trước

Oh yeke..ada doc ckp hr tu after 2 weeks dtg lg scan.. Apa2 pun semoga kehamilan awak dipermudahkan 😉🙏

kalau pengalaman sy normal rahim nak mengembang macam tu la orang kata

2y trước

yaa betul

normal .sye pn mcm tu..slgi xde bleading..doc ckp ok

2y trước

Syukurr.. 😌 Semoga baby awak dan awak sehat 🙏

sama la saya pun kerap jgak jd...

2y trước

awak pun semoga dipermudahkan🥰