MENGENAI BERAK

Hallu siapa dsni baby dia berak sekali sehari dn kadang2 sehari x berak huhu baby mnum susu formula ja #firstbaby #seriusnanya #bantusharing

5 Các câu trả lời

untuk formula, normal berak atleast sekali sehari atau paling lama 3 hari sekali. kalau lebih 3 hari tu dah dikira sembelit atau susu tak serasi. baby saya dah masuk 3 bulan berak sehari sekali n fully susu formula

1y trước

dutch baby. dari pantang memang minum dutch baby 😊

Baby saya baru dua bulan. Pernah 3 hari tak berak. Hari ke empt baru berak. Campur susu badna dan susu formula. Saya rasa normal sis. Tapi selalunya anak saya berka sehari sekali.

Yep sama. Anak sy before start mkn berak 1x sehari & paling lama x berak is 1 hari. So normal, no worries.

1y trước

nie bru 3bulan sis erm

Hi sis.. same mcm baby sy.. baru nak masuk 3 months.. baby membuang 2 hari sekali..

1y trước

warna hijau kuning sis.. sy pon risau jugak.. tp kdg2 hari2 die berak.. sis ada try tuam baby or pakai lotion tropika x?

huhu ok sis tq infonya . anak sis mnum susu apa ya