Keluar keputihan kehijauan, normal ke tak ?

Hallooo smua .. sy pregnant dah masuk 20 minggu .. tapi, ada keluar keputihan kehijauan creamy mcm tu .. normal ke atau kena buat further checkup dgn doct ??

3 Các câu trả lời

sy bru ni cek up 18w tya doc kk kptihan sy ijau tp xbbau dn xgatal doc kta normal..klu gtal bbai diorg kn cek amek smple..lgpn kptihan sy tu hritu on off so doc kta pntau dlu..cut bnda mnis2 krg kptihan skg

Kalo berwarna selain putih kena cek klinik sis.. Takut kena infection

berwarna ni, buat pemeriksaan dgn doktor