Bayi 4 bulan 20 hari

Hallo bun, kenalin nih shanum athira efriana (4 bulan20hri) udh bisa tengkurep sendiri.. Kalian udh bisa apa di umur segini? #sharing

Bayi 4 bulan 20 hari
1 Trả lời

sophia tengkurap mandiri di usia 3,5 bulan.. on 4th month sophia: she is able to sit straight with minimal support. bisa tummy to back very first time babbling (bu, da, ma) functional play in prone recognize familiar voices moving toys from right hand to left hand pivoting in belly 180 degrees.