Pening and pregnant 7 week

Hallo.. Ada cara untuk hilangkan pening tak? Dah dua hari pening .. hilang sekejap pastu pening lagi.. Normal ke tak untuk pregnant 7 week?#ingintahu #firstmom

1 Trả lời

Biasanya klu sy sndiri, Dptkn rehat yg ckup, Atau mkn bnde masam... Bgi sy normal klu pening2, trutama yg prnah ad anemia in pregnancy.. Skrg sy pun tngh alami.

6mo trước

rehat tu memang terlebih cukup.. memang mother in law tak suruh buat apa apa.. nnti cuba lh mkan benda masam.. heheh