gastrik semasa hamil

Hai,sy menghidap gastrik.. Skrg sy hamil 9 minggu. Badan tak bermaya sbb semua minuman dan mknan yg sy mkn akan keluar balik. Boleh tak bagi cadangan untuk sy kurangkan gastrik sy semasa hamil?

1 Trả lời

Bykkn minum susu. Pastu pastikan makan kuantiti kecik tp kerap sis. Keep strong. Sis blh gak check dgn doc ad x ubat utk atasi gastric. Bykkn makan madu dan kurma sis utk dptkan nutrisi tue sis supaya x lemah sgt