baby songsang

Hai..sy baru scan 28 minggu semalam n doc tgk baby songsang kepala dok atas..ade x mommmy yg pengalaman mcm sy tp nk dekat due baby dah pusing. Sbb doc bg nse smpai week 34 j..kalau xdpt pusing lg keberangkalian kne ceaser. Baby sy sblum ni dr awal xpernah pulak scan kepala dok atas..baby yg ni dr awal lg mmg kepala kat atas jer..sy dah mula risau.

2 Các câu trả lời

28w baby akn pusing lg..sy 32w kpla kt atas..elok je 38w nie kpala kat bawah..xda buat apa pn...

Blh pusing lg tu😊