Mau bertanya..hamil 4minggu

Hai...sy baru je prgnant 4minggu...normal ke kalau rasa mcm senggugut.. #ingintahu

11 Các câu trả lời

Kalau takde bleeding normal sis🥰. Saya haritu sakit senggugut sampai 3 minggu. Minggu 7 tu baru okay sikit. Lembik badan takleh bangun lgsg. Tanya dr memang sakit mcm ni ke.. dr kata setiap org lain2. Ada yg sakit ada yg tak…Tpi kene banyak baring ye sis.. jangan angkat berat2.

normal rahim mngembang https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

normal.. sbab sya hri tu pn rasa mcm senggugut.. lpas tu sakit bhagian ari2.. masuk 10 minggu bru dia ok..😅 klau ank pertama memang rasa mcm tu sbab rahim bekembang n baby pn makin membesar.. sya ank ke 2, tapi ank pertama da 8 tahun.. sbab tu rasa mcm tu..🤭

InsyaAllah normal sis…saya sepanjang pregnancy ni on off rasa mcm senggugut tu dan bila rujuk doctor pun doctor cakap very normal rahim tgh nak berkembang.

sy pon pnh rasa msa 6w.. tp dua hri je rasa senggugut tu . sy g klinik terus & dr soh berehat je .. sy MC 2 hri

Normal saya juga mcm tu , dr kata asal x bleeding ok, klu bleeding trus pi hospital

normal sis, klu tk berpanjangan n bleeding its normal cramp during early pregnancy

tu normal je sis. bykkn berehat

normal sis