Due date 2022

Hai..selamat pagi dan assalamualaikum mummy semua..ada ke dalam nie jangka pada 2022..share due date..#pregnancy

475 Các câu trả lời

Due date 9/2/22 anak first , tapi kene paksa bersalin awal , anak besar 3.4kg takde gdm .. sekarang tengah warded , induce ubat pagi tadi 7.45am 21/1/22 .. tengah tahan sakit .. doakan semoga dipermudahkan segala urusan kita semua .. in shaa Allah , Allahumma amin

2y trước

@Syida Fyda, Alhamdulillah . Masa doktor scan 3.4kg .. tapi baby keluar 3.0kg ..