Demam pada 22 week

Hai..saya sekarang pregnant 22 minggu dan mengalami demam. Mummy boleh suggest cara nk baik demam selain makan panadol? Tq

5 Các câu trả lời

Kalau demam mummy mild, mummy ambil towel kecil basahkan dgn air sejuk dan lekatkan atas dahi mummy ataupun dibawah armpit mummy selama 2 min, so setiap 2 min tu kena buat berulang kali basahkan dgn air sejuk then lekat atas dahi/armpit. Mummy kena rehat tidur kalau boleh, dan kalau keadaan x mengizinkan rasa demam x turun, mummy terpaksa jumpa doctor dan kena makan ubat yg disarankan oleh doctor.

tidak ada ubat... melainkan sis kena berjumpa doktor

sama sy sis 22 week rasa nk demam panas je badan

mnm laici kang.. sejukkan bdn na

rjuk doc sis