Period cucuk depo

Hai..saya nk tnya pada yg cucuk perancang depo. Saya ada dtg bln hujung bln 7. Period yg kluar hanya spotting berwarna coklat shj sehingga hr kelima period..hr keenam dan ketujuh bersih hanya ada keputihan. Masuk hr ke 8 baru btul2 kluar darah. Ada ke sesapa ada pengalaman begini? Normal ke? Sbb saya nk kena cucuk pula depo minggu ni. Jd masih ragu nk teruskan ke tak..#bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

3 Các câu trả lời

kalau cucuk depo mmg mostly ckp akan kacau period kita, mcm sy pun last period 1/6 itu pun darah sikit aje mcm hari terakhir dan bkn tiap hari keluar. bln 7 tak period kita tgk la bln 8 ni mcm mne. bru 2x cucuk depo 🥲

normal je sis . tapi kalau sis tak selesa dgn keadaan yg mcmtu boleh inform dkt nurse kk utk tukar perancang lain

normal je