Naik jerawat lepas makan duphaston

Hai,saya nak tanya,ada tak yang sama dengan sy,lepas makan duphaston,terus muka jadi teruk.Sakit jerawatnya 😅 #duphaston

Naik jerawat lepas makan duphaston
1 Trả lời

nnti puan try tnya doc ada tak ubat jnis lain sesuai utk puan makan..sbb makan ni jerawat naik byk..ke sbb ms pregnant hormon jd lain..mcm sy ms pregnant hormon yg sbbkn muka sy breakout..byk jerawat keluar..ada spruh org pregnant glowing n cntik kan..tp sy sebaliknya..mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya aamiin