Persediaan pantang

Hai..saya ingin bertanya..utk persediaan pantang nnti..ape je yg ibu2 beli..brand ape yg elok ye? Cth mcm ummialya ke afiat ke?

3 Các câu trả lời

Hi, my mom belikan set afiat. To be truth saya jarang pakai. Kalau awak yakin memang akan pakai, beli la. Kalau tak pakai, tak perlu beli pun takpe. Tak wajib. Apa yang penting masa pantang ialah makan makanan yang berkhasiat. Complete meal (carbo+protein+fibre).

11mo trước

Betul betul. Tak beli pun takpe. Sama-sama 😊

Tanamera. Xde jamu pelik2 macam nona roguy ke apa. Sekadar untuk luaran dan teh yg tak pantang pun boleh minum. Utk mandian, scrub sabun, minyak urut semua dh complete

11mo trước

ok baik..terima kasih info

Sy beli ni jew Param, pilis & tapel jenis cream.. Mcm makan2 tue sy x mkn Tkt bby sbb susu bdn (Sbb ada pengalaman anak first)

11mo trước

Aha sis.. sbb anak first cirit birit sbb jamu tue, sy berhenti terus elok anak.. Tue xnk beli mkn2 dh klu jamu.. Tue brand sariayu sis (sbb tgk gambar cm pocah lak hahaha adehhh)