minum air gula

Hai,salam...kandungan sya dalam 9w 3d...tadi nak bukak buku pink, unfortunately xboleh, sebab nurse bgtahu die bz nak follow up existing patient,die suruh dtg minggu depan...die juga ade cakap since sye overweight, kena minum air gule...betul ke? Mule2 bukak bku pink kena minum air gule...takut rse..hermm

1 Trả lời

puan overweight memang kena mnum air gula .. tkut ada kencing manis dlm pregnancy .. sblm mnum air gula tu , mnum air suam supaya kurang sikit mual .. kan kena puasa dri mlm tu kan .. apa2 pon tahniah dan semoga dipermudahkan 😊