MASAKAN trimester 1

Hai..nk tny first trimester boleh ke mkn masakan yg masam2? Contoh tomyam..singgang..yg base masakan gunakan asam jawa pati limau atau asam keping..sy risau nk mkn..bila google ada kata bole ada kata xbole..tq rply

20 Các câu trả lời

boleh je.. cuma selalu nya first trimester ni perut berangin, gastrik, loya.. nanti perut xselesa..

boleh je makan. asal real food. elakkan makan benda yg segera2. lagi2 trmster 1..

Boleh.. kalo mengidam.. tapi jgn mkn byk sgt nanti perut x selesa.. tu je.

boleh. tetibe pulak saya mengidam singgang lepas baca posting sis ni 😂

sy makan je start bulan ke 4 . cuma kalau risau makan sikit ajela

Boleh je..mkn je sis..jgn terlampau masam takut perut tak selesa

Blh jer.. Semua sy mkn jer😂 mkn sblm selera lari😁

boleh..makan je kalau tak ada alahan

mkn sajalah.. x ada mslh pun

Terima kasih smua 😍