makanan pedas

Hai..nak tanya... sya kuat sgt mkn mknn pedas...sambal2 smua sya sapu...n asal nak makn...msti ada sambal....x apa2 kan bby dlm prut kah?? 19w3d....

2 Các câu trả lời

Saya masa mengandung anak pertama suka makan manis dan masam... Langsung takboleh makan pedas.... Kebetulan memang ada gastrik... Masa mengandung anak no.2 saya suka makan pedas... Kalau tak pedas tak nak makan... Hari2 buat sambal belacan... Alhamdulillah baby okey jaa... Tapi saya standby gaviscon...

5y trước

Tq sis...

saya rse mkn pedas, tk menjejaskan kndungan pun😅 pling kuat kite lahh yg sakit perut cirit birit or gastrik

5y trước

Oo...yka...tq sis...