experience changes

hai mommies and daddies share ur tought,feeling and experience before and after having a child.muslim said when having a child pintu rezeki terbuka.i know its not all about money but do share the changes it brings into ur families.:)

2 Các câu trả lời

Ms 1st baby, masa pantang sy dpt surat pengurangan mara walaupun sy lambat apply n dh almost tamat tempoh dpt pengurangan. Sy byr terus setel hari tu jugak. 2nd baby, kami suami isteri dpt kerja padahal sebelum tu kami serentak menganggur.

6y trước

tq mommies for the support.you guys are awesome parents.may allah bless u all :)

Anak 1st dpt naik pangkat..n dpt beli kete baru, anak 2nd dpt beli rumah.. alhamdulillah, dpt anak yg sihat pun rezeki jugak