risau

Haii..smua..sy pregnant 12 week tdi p klinik cek timbang nurse bising sbb berat naik mendadak..sy mang xda alahan lgsg mang bselera sgt klu mkn..rsau la plak bila nurse cakap klu berat naik melampau tkut nanti risiko kena darah tggi ngn diabetes mgkin ada..bley ke klu ibu hamil diet???..anak first

14 Các câu trả lời

Sy pulak pregnant dh 4bulan.. Berat maintain 😅

5y trước

Sy dh kawen setahun lebih. Berat sy memg sama 😂😂 baby scan 15w dh 125g. Makan semua masuk kat baby gamaknya 😂

elak bende2 mnis je. jgn sekat makan.

Kerap makan tapi sedikit2 😊

Xperlu diet mcm nk kurus tu..cuma jg diet pemakanan, bgus utk ibu n kandungan..xblh jgk mkn suka2 hati..