zincofer

Haii..nak tanye..siapa mkn zinsofer? Memang rasa nk muntah ke lepas mkn,n rasa pedih hati?

5 Các câu trả lời

Saya makan lepas tu tukar . Ubat tak nagm lah tu dengan kita . Lagi pun kalau before 40min dah muntah balik , ubat tu tak sempat meresap pun . Saya makan lepas tu mesti muntah , lepas dah muntah tu muntah lagi sekali sebab bau zincofer tu hanyir macam bau darah bila dah muntah

6mo trước

klau kita tukar dulu beli kt famasi boleh ke? sbb checkup lama lagi

Sedang Makan zincofer juga ni. Baru 2 hari, ambil pagi sejam sebelum breakfast dan malam 2 jam selepas dinner. Hasilnya pening, mual dan muntah semula lepas setengah jam telan. Tengah fikir2 lagi cara nak telan sepanjang 2 minggu mendatang ni.

sy mkn zincofer ni xrsa nk muntah cuma take time.tp klu ubt yg vit B complex allahu.tcium bau dia ja sd muntah.pedih ulu hati

hm baru consume sebiji tp tu la tahan je nk muntah

saya xbole makan..tukar ke maltofer

2y trước

salam, nak tanya tukar selepas berjumpa dengan nurse ke? wife asyik muntah ~30 min lepas makan zincofer. nak tunggu next appointment lambat lagi..