Mohon jawapan yg berpengalaman👇

Haiiiiii. Sy hamil nk masuk 8 bulan. Soalan sy, normal ka perut trasa berdenyut2 seakan jantung baby? X rasa sakit apa2 cuma rasa pelik sikit tkkan la blh rasa jantung baby. Dia berdenyut x kira tempat tp kbanyakannya d bawah pusat. #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

saya pun alami.. berdenyut bawah perut. ingat jantung baby jgk, tapi nadinya mcm slow. Jantung baby kan bdegup 150+- kali sminit. Bila gugel, rupanya tu degupan jantung kita sendiri😂salur darah aorta kat abdomen ibu.. kalau baby sedu tak rasa macam ni..

Baby sedu tu sis.

1y trước

Bukan sebab lapar. Sedu tu normal.