Barang czer

Haiii mommiess , nak tanya . saya 25hb ni kena czer di hta sebab baby breech . Boleh tahu berapa banyak baju baby nak kena bawak ? and breastpump kena bawak ke ? Dan berapa cost bersalin czer di hta ? Sorry saya first mom !!! #ingintahu #firstmom #newmom

1 Trả lời

selalu czer kena stay 3hari , so prepare dlm 4pasang pun bole sekalo dgn balik. tuh pun kalau anak tak kena warded. kalau kena warded, sepasang je la time balik. just pampers yaa kena byk sbb nb mmg byk berak. breastpump pun takyah bawa takpa, df atau marmet jah. n harga maybe rm200++ ja kot.

5mo trước

ha betul, saya pun pakai mcm awak je dulu. kain batik pun yg instant sbb tak reti pakai. 😅 .