9weeks 3days

Haiii mommies.. Nak tanya Ada ke mummy2 semua sakit pinggang rasa mcm ngilu2 gituu... Bila duduk rasa sakit dia lain mcm.. Kalau berdiri boleh rasa mcm nk terputus dua badan dengan pinggang.. Then perut pun rasa tegang.. Pinggang rasa sakit sangat.. Normal ke ye?

2 Các câu trả lời

yeeee normal agaknya sbb first prgnancy sy xpernah mcmni awal2 trimester. Tp skrg ya Allahh nk menangis malam2 nk tido pon susah kdg2. Sy ni obes , kalau risau trus pegi klinik utk scan . Doktor kata bby ok , then ok lah hehe

3mo trước

belum rasa lagi. Biasanya yg kita rasa gerak2 tu dnyut nadi kita / angin kwsn tu. Bby kecik sgt wakk kalau dia gerak memang xrasa

normal mummy :)