tips senang bersalin

Haiii momies... Momies semua start bersalin masa kandungan berapa week.?ada tanda apa2 tak sebelum tu... Saya dah 37w tapi baby belum tunjuk reaksi lagi nak keluar...bila scan kepala baby dah start masuk laluan...harap baby keluar awal taknak lmbt sebab saya gdm tak boleh over due...ada tips tak momies supaya baby cepat keluar.....

2 Các câu trả lời

sama mcm saya sis..saya pun dh 37weeks..tp blm da tanda²..dh xlarat ni..hehehe..saya pun da gdm on diet..tiap² hari ckp dgn baby..suh kuar cpt..😅