Sakit kepala dan mual makin teruk pada 12w

Hai,ibu2.. saya dah masuk 12w. Tp makin kerap pulak sakit kepala kuat especially satu bhg kepala ..dgn makin teruk pulak rasa mual2 especially bila perut kosong. Nak berdiri lama langsung tak boleh sebab pening. Tp hari tu cek hb semua okay. Ada tak ibu2 yg mcm sy? Ape tips nak handle situasi mcm ni ye? Terima kasih #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

cbe akk bwk rehat tiap kli kne mcm tu ..bwk brng or duduk kaki tu biar julur lurus...klu xmau jgk msih sakit jugak..sy rse batter akk g jmpe doktr tnye.

3y trước

terima kasih sis atas nasihat dan cadangan. boleh cuba nasihat yg sis bg ni bila kepala sakit lagi.

sakit satu bhg kepala mcm migraine. atau boleh jd sakit kepala stress. elok berjumpa terus doktor untuk dptkan nasihat dan rawatan

3y trước

Terima kasih sis ats nasihat. InsyaAllah esok sy refer Dr sbb risau jugak jika migraine