Due october

Haii ..yg due october ada yg dh bersalin ke

23 Các câu trả lời

Due 10/10, skrg dh start rasa sakit dekat belakang smpai bontot, baby pun asyik mengeras je. Mmg kalau datang je sakit tu confirm tkleh buat apa duduk keras je tahan sakit 🤣🙏🏻

banyak yg dah bersalin awk, kita ada group due okt 😂 meh ler kalau nk join. bagi no tel. dah mcm dewan bersalin dah group tu, sbb sorang sorang dah bersali 😂

9mo trước

done

ramai yang dah bersalin ye . tahniah.. doakan kami yg masih menghitung hari nak check in labor room ni.. semoga dimudahkan urusan bersalin dgn selamat ibu dan anak..

saya due 16/10... sekarang 36w.. maybe next week dah kena serah diri sebab baby kecik dan saya ada darah tinggi so Dr tak bagi lebih dari 38w.

9mo trước

samalah kita baby iugr. Dr detect kecik masa 34w berat 1.8kg and perut baby kecik dari usia kandungan. isnin lepas scan berat baby dah 2.4kg and perut baby pon membesar juga walaupon tak sama dengan minggu. so Dr bagi tempoh sampai minggu depan. czer sbb baby kecik ke?

Due 6/10 tapi dok start rasa pinggang dgn baby mengeras . Harap dipermudahkan urusan nak bersalin

9mo trước

sama due laa

saya 7/10 belom bersalin juga tengah tunggu je ni ada juga dekat baby keluar ni ngilu2

27/10 dd, tggu ms je skrg... takut n seram sejuk... tp excited nk jumpa little soul

9mo trước

Sy edd 25/10...birthday sy 27/10. Tak sabar ada, nerves pon ada. Anak sulung lepas 2 kali gugur last year. Ada kata kemungkinan awal..

Due 11/10.. tengah berdebar sebab masih bekerja 😅 takut terberanak awal🤭

sy dah bersalin..due 5/10 tp bersalin 10/9

9mo trước

alhamdulillah x kena wad sbb bb xde prob ngn berat bb cantik 2.97kg wlau 36 week

saya due 8/10, skrg dah 37weeks. baby masih seronok kot dalam perut 😅