36 wks 4 days

Haii.. spe mommy2 kat sini tgh mnunggu hari nk brsalin? Kita geng!!! Prasaan nervous ada, excited pun ada. Lagi2 frst baby ni. Prsaan happy tu lain mcm. Hri2 brdoa smoga dpermudahkn urusan brsalin nti. X sbr nk tgk muka ank sndri. 🥰🥰🥰 biasa nya bby kluar weeks ke brpa ye? #1stimemom

2 Các câu trả lời

more to nervous! 2nd baby ni lain macam cuak, 😌 sy due 4.10.21 tapi risau beranak awal ja. hihi. sy 1st baby dulu 38w 2d gitu. ya sis semoga dipermudah urusan ya 🥰

37 hingga 41w