5w5d kan vaksin xtahu prgnt

Haii Smua, SA prgnent 5w5d .. Sya baru tahu tp saya tlh menerima vaksin PD 3/7.. ada siapa² pglaman MCM saya.. risau dgn bby .. kdungan tlalu muda .. takut vaksin ada effak#bantusharing

4 Các câu trả lời

Saya buat kronologi experience Saya bagi senang paham ☺️ 17 June : 1st AZ dose 26 July : 4 weeks 3 days 9 Aug : Ultrasound - 6 weeks but no heartbeat. 11 Aug : Bleeding brown discharge, ultrasound - baby got heartbeats but baby got smaller (estimate 4week 5 days old) 17 Aug : Bleeding heavy brown - rushed to Emergency, ultrasound - no heartbeat and baby (estimate below 6 weeks old) doctor advise to come in 2 weeks for follow up. 19 Aug :Rush bleeding, moderate lower abdominal pain, whole yolk sac came off. Normal bleeding. 19 Aug : I'm going to ED to do confirmation of miscarriage and check if I can get my 2nd dose scheduled vaksin later Tak. Still digesting the "lost". TTC 1 year.

Saya sis. Time tu kalau kira saya 4w. Tak tau tengah pregnant. Masa scan size baby lambat dari tarikh last period. Tapi saya memang takde pape bleeding. Repeat scan baby membesar, dapat dengar heartbeat, cuma lambat 3 hari je size dia. Doctor cakap takpe cuma untuk 2nd dose tu kena hold dulu sampai atas 14w, so haritu saya tak ambik 2nd dose. Nak tunggu 15w dulu

3y trước

sama lh kita sis.. 4w kna vaksin.. xda apa² bleending .. baru kmrin scan doc ckp baru nmpak kantung.. mau pantau kandungan sbln skli scan.. eya sis doc pn ckp dgn Sa dos 2 tu kna hold dlu Smpai 14w.. syukur lh bby sis mbsar dgns sihat jga..

Ada vaginal bleeding ke right after kena suntik vaksin? Klau xde bleeding ok. Saya tak rasa kalau dah vaksin akan bleeding. Cuba tanya doktor nanti ye utk second dose.

3y trước

xda apa² sis.. 24hb ne nanti saya yg nya doc.. tq sia