Baru 5minggu dan bleeding

Haii semuaaa, nak tanyalah saya baru 5minggu preggy tpi masih tknmpk kantung lagi. Scan atas ke bawah ke sama je tak nampak. Doc suruh tunggu lagi 2minggu. Tapi sekarang saya alami bleeding. Tapi bleeding tak berapa heavy. Hmm ada sesiapa tak alami situasi mcm ni hm risau lah apa apa jadi. Anak first ☹️ dah bleeding doc buat scan dinding rahim nipis dan upt jdi negatif. Doc bağı ubat kuatkan rahim je. #bantujawab #bantusharing

5 Các câu trả lời

Chemical pregnancy. Sy prnh jd mcmni jga. Upt positif, tp scan blum nmpak apa2. Cuma nmpak rahim menebal. Selang seminggu sy spotting pastu bleeding. Upt smakin pudar. Scan semula, dr kata dah pnuh darah kat rahim. Takde nampak kantung ke apa. So mmg kndungan x jd.

sy pun penah mcm awk..kandungan tak menjadi.scan awal 4w nmpak kantung.5w xnampak dh.mula2 sakit berhari2 kluar drah pun skit2..last2 sebelum nak kering tu sakit teramat n baru kluar ketulan2.lpastu tak sakit da.upt pun da negatif.sabar ye

chemical pregnancy.. klu da bleeding/period tu memg x preggy.. Dlu sye pun mcm tu 5 weeks+, bleeding, rahim tebal tp x nmpk ape2 n upt still positive..

7mo trước

xde.. mcm darah period je.. tp byk la

Dinding rahim nipis & upt negative probably dah gugur kut awak. Maaf sebab saya pernah alami benda yg sama.

7mo trước

Masa tu awak ada keluar kantung ke ketulan ke? Or keluar darah mcm period?

maybe chemical pregnancy