HFMD

Haii Semuaa . Saya Nak Tanya , Anak Sy 1year 5 Month . Kena HFMD . Ada apaa² Tak petua Yang Boleh Kecut lepuh yang berada di semua badan . TQ

1 Trả lời

Hi, anak saya baru baik dari hfmd. Basically guna ubat doktor je. Krim sapu tak ingat nama. And spray untuk dalam mulut Basuh semua cadar ,selimut , sarung bantal, toys. Untuk diaper area saya guna Sudocrem. 2 hari dah hilang. Bagi anak minum air sejuk. Makan bubur je. Kerapkan mandi juga.