Anak 2thn kena hfmd

Hi nk tnya ada tak ank ibu² kat sini yg prnh kena hfmd? Ank sy umr 2thn hilang selera mkn sbb ulser.

6 Các câu trả lời

Anak dah Kena setahun lalu, erm mmg agak mencabar juga Kena sakit ni, dgn sakit mulut kaki Dan tangan semua, ya tuhan seksanya nmpk, Sy bagi mandi detol yg mint tu, Cooled lotion, Dan ubat yg diberi dri klinik tu,

Anak sy ada kena tahun lalu. Sy suap bbur yg je n bagi mkn sejuk2 mcm aiskrim vanila. Dktr ada bgi ubat spray ulser dlm mulut tu dgn ubt lain msa anak sy kena hfmd sbb tgn n kaki dia pn naik merah2 berair tu

sy bg spray ulser sblm mkn n minum susu.bg mknn sejuk cam yogurt..susu sejuk..buah potong sejuk.Dlu sy paksa gune shringe utk bg susu sbb bb xdpt nk suck puting

boleh beli spray mulut kat farmasi, untuk redakan sakit ulser tu.

Pernah. Dah pergi klinik? Doktor akan bagi ubat ulser.

mg ank puan cpt sembuh .Allahuma aamiin

7d trước

amiinnn terima kasih