trauma selepas miscarriage

haii semua. sy pernah miscarriage bulan 8 yg lalu. skrg sy pregnant balik. doakan bby sy membesr dgn sihat dan kuat. sy trauma sgd. #firstbaby #pregnancy

2 Các câu trả lời

Amin...kuatkan semangat sis. saya pun pernah gugur bulan 9 tahun lepas. pastu tak sampai sebulan...period and terus pregnant. now kandungan saya da nak masuk 6 bulan.. just jaga pemakanan...cukup rehat and jangan stress2.

3y trước

okay okay . terima kasih . aminn ya rabb

amin sis. Sy pon sama gugur jun 2020. skrg 14w. hrp mmbesar hingga selamat dilahirkan

3y trước

aminn ya rabb