Husband Annoying

Haii semua , saya ada husband . Tapi husband saya selalu menyakitkan hati saya and buat benda" yang saya tak suka. Dia selalu menyanjung ibu , adek dan kakak kakak sedara dia . Seumpama diorang tu lah yang paling bermakna bagi dia . Saya ni kadang2 dia buat macam orang luar , saya ni seolah2 takde apa2 kepentingan pun bagi dia . Bila dengan anak pun dia tak pernah nak kisah , tak pernah nak luangkan masa dengan anak. Semua saya buat sorang , jaga hati sendiri pun sorang2 😂 . Sedangkan keluarga dia sebelum dia kahwin tak pernah pun ambik berat pasal diri dia , sakit demam dia , saya yg banyak ambik tahu . Saya curahkan kasih sayang kat dia , tapi saya dapat luka 🤣 . What should i do with him ?

1 Trả lời

try berbncng dgn suami dan bgtahu suami apa yg terbuku di hati..kerana communication tu sgt penting dlm hubungan suami isteri..mg dpmudahkan segalanya..aamiin