Assalamualaikum semua saya nak tanya pasal berat baby

Haii semua nak tnya sya skrng 36minggu 1hari... Normal tak kalau berat baby 2813gram.. And asal jumpa nurse or doktor diorng ckp perut sya dh menurun... Due sya 27/10ni#firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Doktor kata apa pasal berat baby awak? Setiap orang tak sama. Kalau untuk saya berat tu tak normal. Baby besar dan saya confirm czer. Tapi ini untuk saya la. Situasi awak saya tak tahu. Ikut kata doktor. Selain daripada doktor kata perut menurun, doktor ada check tak baby dah masuk laluan atau belum?

9mo trước

Alhamdulillah 😊Jadi awak tak perlu risau. Ikut sahaja kata doktor. Kandungan kita semua takkan sama. Kalau saya tu confirm czer hehe

Kalau doc xde bgtahu pape.. consider okay la tu..