Strech Mark

Haii semua.. Boleh suggest tak strech marck lotion yg mna bgus?? Sya ad beli yg ni kt guardian, sbb tak sure yg mna satu yg okay.. Share info please....

Strech Mark
55 Các câu trả lời

Ok ni sis.. Lepas pakai, kulit perut tak gatal.. Murah juga..

Slalu kndungan brpa mggu ad streck mark? Sy dh 29mggu.. Lgsn xde

5y trước

Tula.. Ada awal ada lewat....

Saya guna lotion bby cmpur myk rambut..mlm2 sblom tdo sapu

5y trước

Sy mnyak rambut bby oil tu

Saya pakai ni, lepas bersalin tak banyak pun stretch mark

Saya pakai lotion ne, still ada stretch marks 🤣🤣

5y trước

sama2 .. ikut faktor kulit juga sbb saya brbadan kecik so kulit nipis merengang bila bayi mmbesar huhuhu..doktor kata...redho

Sy pakai bio oil dr start pregnant.. Alhamdulillah okay sgt

4y trước

bio oil yg mcm mna..blh share gmbr?

Sy pakai lotion ni alhamdulilah ok jer..

Aah saya pkai niw now dah 37wks xde stretchmark

Bio Oil yg gel and minyak bath n body work

Sy pakai bio oil n jenama pureen tuh .