Baby aktif malam

Haii sekarang saya nak masuk 23w (anterior placenta). Dua tiga hari ni baby sangat aktif malam2 waktu saya nak tidur. Dia punya gerakan tu beralun alun dan tendang kuat sampai saya tak selesa. (Tapi comelll 😭😭) Patut ke saya risau sebab siang dia tak aktif macam tu pun? Siang saya rasa kick manja je kadang2. Saya risau aktif sgt tu sbb fetal distress ke dia terbelit dalam tu ke 🥹🥹

2 Các câu trả lời

Memang selalu baby active time kita tengah rehat sis. Tapi nanti masuk 25w dia slow sikit gerak. And 28w baru rancak balik.

normal je. kalau risau boleh gi PAC.