Abdomen baby dlm kandungan

Haii saya nak tanya semalam saya chckup doc pakar dia cakap abdomen baby tak seusia dia iaitu 28week padahal skrg saya dah 30week...MCM mana yaaaa saya jadi down sngttt..and now saya kena refer hospital besar next week...ada yg pengalaman MCM ni tak..pls help me

2 Các câu trả lời

pglmn sya, msa scan tu Doc detect size x mgikut usia kndgn ibu, sya pla size paha baby kecil, kurg 2 mggu dr usia kndgn, baby sya overdue 2 mggu, induce, maaf kalo soaln da lama☺️

moga dipermudahkan segala urusan