Raspberry leaf tea

Haii saya nak tanya ada ke mommies kat sini amalkan minum raspberry leaf tea untuk mudahkan bersalin? Saya nak try tapi takut. Kot2 mommies kat sini ada yang amalkan boleh share experience dia. Saya sekarang dah 36w anak kedua. Mengharap sangat 37w baby dah keluar sebab tak larat dah nak bawak perut. Badan pun dah start sakit2. Lepas tu anak sulung asek cranky and tantrum je mungkin dah tau tak lama lagi nak dapat adik kot. Kalau ada sesape yang amalkan share kat sini ehh? Terima kasih

3 Các câu trả lời

makan nenas, mnum air kelapa, bykkan berjalan naik turun tangga insyaallah membantu... sy due 12mei... tp itulah skrg kena tunggu husband naik keja dlu 1minggu depan ni, tpksa sy slow slow... tkut terberanak awal... hrp baby ok keluar pd 39weeks.

sy bru je amalkn..huhu 37w..due 5/5..tgk mcm ada jgk try consume tea ni,selain tu sy amalkn mkn kurma 3bji shri..slalu mnt doa di permudhkn brsalin.klau sis tkut try wat senaman2 yg lain

5mo trước

Saya pun baru hari kedua minum. Saya due 15/05 tapi harapnya bersalin awal la. Hihi

Saya pun consume baru ja start 35weeks saya campur dgn pineapple juice sekali.

5mo trước

Alhamdulillah so far okey, bila minum rasa sedap ja, try la cmpur dgn cranberry juice atau pineapple juice pastu letak ais, nikmat sungguh sbb cuaca panas skrg ni.