Line upt samar

Haii saya dah late period 4hari pagi tadi sy check upt line nya mcm samar2 dekat mata saya..mummy2 dekat sini pinjam mata adakah double line atau mata saya jerk yang perasan ada line samar2..hope ada rezeki saya tahun ni..

Line upt samar
9 Các câu trả lời

Hi sis, tngok line tu mcm semakin nampak. Kalau kurang dari 10-15min kluar line tu in shaa Allah, mmg ada isi. Sis boleh je cuba clearblue digital bila line tu makin terang. Rasanye tuh mmg ada cuma awal lagi. Pape pun semoga ada rezeki sis kalini. Aamiin. In shaa Allah mmg ada tuh. Bnyakkan rehat, jaga makan, jangan buat kerja berat n lasak okeyy ❤️

Saya kalau result macam ni, sy beli terus upt clear blue digital tu nk bg puas hati.. hahaha sbb nnt tido tak lena pkir double line ke tak..

2y trước

Tulaa asyik pikir tgok2 upt tu..ade 2line ke x..

repeat test lagi lepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. if positif upt akan makin terang

Ni saya punya tadi pagi, terang sikit daripada before ni tapi still samar hmm

sama mcam sy..insya allah ada rezeki utk kita...skang nk masuk 2 bulan da

Sila check sekali lagi lps dua minggu. Terlalu nak tau positive ke tak

yang ni Sya punya pagi tadi..lewat period 8 hari

2y trước

repeat test lagi lepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. if positif upt akan makin terang

Tahniah... Ada tu.. Insyallah.. Sm mcm sy dulu...

2y trước

❤️❤️

beli clearblue digital utk kepastian..