Susu kambing calla milk

Haii preggy mommy. Nak tanya, ada tak sesapa consume calla milk yang susu kambing tu. Boleh share korang okay tak minum susu tu? Baca review orang cakap boleh naikkan hb. Betul ke?

3 Các câu trả lời

atas badan jugak sis, sy minum calla milk 1st trim dgn 2nd trim mmg elok hb lawa atas 12 .. 3rd trim x minum dah sbb xlalu dh minum susu rse nak muntah², but still hb lawa ..

Saya pun nak cuba tpi bila saya tanya kandungan gula diorg pun mcm tk ada jawapan je. Mcm tk ada gram yg betul.

apa2 refer doktor sebelum amik apa2 suplimen