Pelincir mesra sperm

Haii nak tnya.. sy baru berkhawin dan merancang untuk prrgnant..miss v kering.. jadi nk tnya ibu2 pelincir apa yg boleh guna ye untuk mudah hamil . Harap ibu2 dpt membantu ye..

4 Các câu trả lời

Hi sis. Saya punya pun kering je bila bersama. Foreplay lama mana pun ttp jugak kering. Bila penis masuk barulah pelincir keluar 😅. Saya pakai lubricant kyjelly. Jangan risau bila dgr org cakap lubricant ni matikan sperm ke apa ke. Saya baru lepas bersalin. So, boleh je guna. Takde masalah 💕

4y trước

saya pon kalau kering pakai ky jelly

org kata pelincir ni matikan sperm. so better x perlu guna lubricant tu. guna yg natural je atau kalau kering sangat juga guna air liur.

4y trước

Air liur pun bunuh sperm

Xyah guna pelincir sis.. sis n suami kene foreplay je mesti xkering.

Preseed, conceive plus. Sperm friendly dan ada kelulusan FDA. Selamat untuk ttc