confuis

haii..just nak tanye..sari dua ni kerap juga kluar air..tapi x byak..mcm melekit..bile duduk kat tilam sampai ade kesan..konpius air ape..nak kata air ketuban leaking sy baru 27 week..ada sape2 taw x..sebelum ni x pnah jadi gini..mohon share pndangan mommy2 yer..tq in advance #thirdbaby

2 Các câu trả lời

Saya pernah baca mungkin tu keputihan. Katanya tak semestinya keputihan warna putih susu, ade yang warna putih jernih. Tapi rasanya elok sis pergi check klinik, suruh doktor kira air ketuban. Ade orang boleh leaking air ketuban dan beranak seawal 28weeks

5y trước

Sama sama. Take care sis. Jangan buat kerja berat berat sangat

Nak kepastian better refer doktor sis